sâmbătă, 5 martie 2011

Video: Justin Bieber enervat de paparazzi

8-justin-bieber-selena-gomez

Justin Bieber a petrecut ziua de naştere cum era de aşteptat alături de Selena Gomez. În timpul zilei au fost la cumpărături, iar seara au petrecut-o luând cina la un restaurant din California. Problema a apărut în momentul când au vrut să părăsească restaurantul şi s-au trezit înconjuraţi de paparazzi. Pe bună dreptate enervat de situaţie, lui Justin i-a scăpat un gest, mai degrabă un  mesaj pentru paparazzi care-i înconjurau maşina :-) .

Desigur, a doua zi toate ziarele au condamnat gestul lui, motivând că acesta ar trebui să se controleze din moment ce este un model pentru toţi fanii lui. Eu pun altfel problema: departe de a fi o vedetă, este şi el un om care cred că s-a săturat de prezenţa continuă a paparazzilor. În general este destul de politicos cu aceştia dar în această situaţie fotografii mi s-au părut de condamnat, prin insistenţa lor. Ar fi în stare să intre şi în maşina lui, dacă ar putea.

Vreau doar sa mai adaug ca stirile din presa conform carora Selena Gomez sr fi fost lovita de o fana de-a lui Justin Bieber in acea seara sunt nefondate, fiind negate atat de amandoi. Justin a vorbit despre atmosfera de la ziua lui pe Twitter:

Mixed feeling on my bday.

 









 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu